Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szereplők

2011.06.21

 

Név:  Sarah Whitney (Sára)

Sarah egy 13 éves, kedves, segítőkész lány, mindenkivel szótért. Amerikából származik. Március 15-én született. Névnapja január 19-én van. Újként érkezett a Lovasklubba Scarlettel. Mivel néha "beszél" a lovakhoz, suttogónak tartották, de ez nem igaz. Eleinte szörnyűnek tartották, mert gazdagvolt, mint Chloey és Zoey. De hamar rájöttek, hogy ez nem így van! Haja szőke, szeme kék, 4 füllbevaló van a fülében.  Régebben volt egy Mosey nevű macskája. Apja bankban dolgozik.

Scarlet-Skarlát (vörös)

7 éves kanca, Arab telivér, szeme kék, szőre fekete, sörénye és farka fekete-piros csíkos. Jól kijön a többi lóval.

Közös szín: Piros

Közös jel: Piros korona horseland.jpg

 

Név: Alma Rodriguezhorseland-2.jpg

Alma egy 13 éves, Mexikói lány, aki imád olvasni. Van egy levelezőtársa, Alexander, aki valószínűleg tetszik neki.  Alma haja barna, hullámos, szeme barna. Alma apja a Lovasklub menedzsere. Nagybácsikáját Charlie-nak hívják!

Button-Gomb

7 éves csődör, Pinto, szeme barna, szőre fekete-fehér foltos, sörénye és farka fehér-zöld csíkos. Jól kijön a többi lóval.

Közös szín: zöld

Közös jel: zöld négylevelű lóhere 

 

 

 

 Név: Molly Washington

Molly egy 12 éves, kedves lány, aki szeret viccelődni. Ő a legfiatalabb az ismert szereplők közül.  Szeme barna, haja fekete, göndör. Barna bőrű, valószínűleg "néger vér" is van benne. Eleinte nem mert ugratni a lovával, mert egyszer leesett róla. Sarah segített neki, így a továbbiakban sok versenyen szerepelhetett. Az apja fogorvos.

Calypso-tengerek istennője

4 éves kanca, Appalosa, szeme barna,  szőre barna fehér foltokkal, sörénye és farka fehér-rózsaszín csíkos. Szereti a többieket.

Közös szín: rózsaszín.

Közös jel: rózsaszín szív

                                                          molly.jpg

 

 

 

 

Név: Chloey Stilton (Klotild)

Chloey zoey ikertestvére, aki szintén olyan, mint húga. Ő azért jobban szereti a többieket, mint Zoey, persze és ő nem sértődik meg azonnal. Az apjuk gazdag, a nagyanyjuk pedig Francia származású. Chloey ereiben Német, Cseh, Dán, Litván és egy kicsike Ukrán vér is csordogál. Szeme zöld, haja "vörös" vagy inkább narancssárga.  Mindig hajráfot visel!

Chili-Csili (paprika)

7 éves csődör, Holland-telivér. Jól kijön Shep-el, és 
Peperrel is, hisz szinte mindig vele van.  Szeme zöld, szőre szürke/és sötétszürke, farka és sörénye fehér-lila csíkos.

Közös szín: lila

Közös jel: lila gyémánt.

 

                                                  cloe.jpg

 

Név: Zoey Stilton- Zoé

Zoey Choley ikertestvére. A 13 éves, kissé gonoszkodó lány nemigazán szereti a többieket, inkább nővérével van. Stílusa csaknem olyan, mint Chloey-é. Zoey nagyon sértődékeny. Az apjuk gazdag, a nagyanyjuk pedig Francia származású. Chloey ereiben Német, Cseh, Dán, Litván és egy kicsike Ukrán vér is csordogál. Szeme zöld, haja vörös, arca szeplős egy kicsit.

Pepper- paprika

7 éves csődör, Holland-telivér, nemigazán szereti a többi lovat, csak Chilivel jön ki jól. Szeme zöld, szőre sötétszürke egy kis fehér résszel, sörénye és farka sötétszürke-világoskék csíkos.

Közös szín: világoskék

Közös jel: világoskék félhold.

                                                                zoe-es-pepper.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

horseland@citromail.hu

(nev.nagy.sylvike.23, 2016.12.04 17:10)

Zoey.stilton.cloe.testvere